Stichting SHAKI trekt de VB-atleten een nieuw pak aan

300_dscn4389.jpg

Stichting SHAKI heeft op 8 mei 2019 de VB-Atleten van Atletiekvereniging Scheldesport een gepersonaliseerd trainingspak geschonken. Het bestuur heeft het outfit compleet gemaakt met een gepersonaliseerde moderne hoodie. De VB-Atleten zijn door dit nieuwe tenue goed herkenbaar als ze deelnemen aan wedstrijden in binnen- en buitenland.

Stichting SHAKI staat voor Stichting Hulp aan Kinderen. De stichting houdt regelmatig tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurzen in Terneuzen. Met de opbrengst steunt SHAKI vrijwilligersorganisaties en –instellingen uit Zeeuws-Vlaanderen die zich inzetten voor kinderen. SHAKI ziet graag kinderen sporten. Op de site van SHAKI http://www.stichtingshaki.nl  is meer informatie te vinden.

De keuze van Stichting SHAKI voor de VB-Atleten binnen Atletiekvereniging Scheldesport is vooral ingegeven door het feit dat sport en beweging voor deze groep van groot belang is. Samen sporten is niet voor iedereen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking vanzelfsprekend. Binnen Atletiekvereniging Scheldesport vormen de VB-Atleten een aparte groep maar behoren ze als vanzelfsprekend tot de vereniging. Bij avondbaanwedstrijden of de clubkampioenschappen draaien ze gewoon mee met alle andere atleten.

Voorafgaand aan de woensdagtraining werden de atleten verrast met hun nieuwe kleding en werden er volop foto’s gemaakt van het nieuwe pak met trui. Namens Stichting SHAKI werden de trainingspakken overhandigd aan trainster Karmen waarbij de atleten het amper konden geloven dat ze die mooie trainingspakken mochten houden. Met een tevreden gevoel en bergen enthousiasme werd aan de training begonnen.

300_dscn4384.jpg